Home > Assortiment > Druppelset bloempotten

A1

Gemak ook als je er niet bent

Druppelset bloempotten

Deze druppelset zorgt voor de bewatering van jouw planten. Op het juiste moment en op de juiste plaats in de bloempotten. De gelijkmatige bewatering, bij de wortels, voorkomt verdamping en verspilling. Zo bespaar je water en tijd.

Omschrijving
Specificaties

Water op het juiste moment en de juiste plek

Voor planten in potten en bakken is de juiste dosis water van levensbelang. Overtollig water zakt onderin de bloempot of plantenbak, waardoor de wortels kunnen gaan rotten. Daarnaast is in droge periodes de waterbuffer juist te klein. Met deze druppelset bewater je jouw planten op het juiste moment en op de juiste plek. Zonder dat je er omkijken naar hebt. De gelijkmatige bewatering, bij de wortels, voorkomt verdampen en morsen. Zo bespaar je tot wel tot 70% op water. Genieten voor jou en je planten!

Gebruik deze set in combinatie met een beregeningscomputer (niet meegeleverd) om je bloempotten automatisch van water te voorzien als jij op vakantie bent.

Belangrijkste productdetails

Eenvoudige installatie; plug 'n rain

Modulair: naar wens uit te breiden

Waterbesparing: op de juiste plek water geven

Tijd besparend: genieten van andere dingen

Verkrijgbaar bij

Vind het dichtstbijzijnde verkooppunt >

Bekijk het blog-item over dit product


De druppelset is ook goed te combineren met

Beregeningscomputer

Breid je beregeningssysteem uit met een SummerRain besturingscomputer. Stel vooraf in op welke momenten je planten water krijgen. Ze krijgen dan steeds op de juiste tijd de juiste hoeveelheid water, ook als je niet thuis bent Bijkomend voordeel: water geven hoef je ook niet meer aan iemand anders te vragen.

Hoe werkt de installatie?

Met onze duidelijke installatievideo's is het aansluiten van je SummerRain beregeningssysteem zo gedaan!