Home > Assortiment > Pop-up sproeiset gazon

D1

Pop-up vanuit het gras

Pop-up sproeiset gazon

Met vrijwel onzichtbaar pop-up systeem 
Gazonset met 4 of 6 pop-up sproeiers die 16 m² of 35 m² gazon water geven. Je kunt deze complete set eenvoudig uitbreiden met de meegeleverde koppeling.

Omschrijving
Specificaties

Mooi verzonken bewateringssysteem 
Deze automatische sproeiset geeft jouw gazon vanzelf water. Jij hebt ondertussen alle tijd om zorgeloos van je tuin te genieten. De draaibare pop-up sproeiers zijn verzonken in het gazon. Je ziet ze niet, zijn grasmaaier-proof en voor het sproeien komen ze automatisch boven de grond. De sproeiers zijn instelbaar, zodat je terras droog blijft. Een traditionele zwenksproeier is niet meer nodig, dus je bespaart veel water en tijd. De aanleg is heel eenvoudig, kennis of kracht heb je er niet voor nodig. Gebruik deze set in combinatie met een beregeningscomputer (niet meegeleverd) om je borders en hagen automatisch water te geven als je op vakantie bent.

Belangrijkste productdetails

Eenvoudige installatie; plug 'n rain

Modulair: naar wens uit te breiden

Waterbesparing: op de juiste plek water geven

Tijd besparend: Genieten van andere dingen

Verkrijgbaar bij

Vind het dichtstbijzijnde verkooppunt >

Bekijk het blog-item over dit product


De druppelset is ook goed te combineren met

Beregeningscomputer

Breid je beregeningssysteem uit met een SummerRain besturingscomputer. Stel vooraf in op welke momenten je planten water krijgen. Ze krijgen dan steeds op de juiste tijd de juiste hoeveelheid water, ook als je niet thuis bent Bijkomend voordeel: water geven hoef je ook niet meer aan iemand anders te vragen.

Hoe werkt de installatie?

Met onze duidelijke installatievideo's is het aansluiten van je SummerRain beregeningssysteem zo gedaan!