Home > Assortiment > Sproeiset borders

C1

Water op de juiste plekken

Sproeiset borders

Deze sproeiset geeft je tuinplanten van bovenaf water. De sproeiers plaats je tussen je planten. Ze hebben een royaal bereik van 360° rondom. Met de verlengbuizen stem je de sproeihoogte eenvoudig af op de hoogte van je tuinplanten. Groeien je planten? Dan kun je de sproeiers eenvoudig laten meegroeien met extra verlengbuizen.

Omschrijving
Specificaties

Zorgeloze watervoorziening 

Deze sproeiset geeft je tuinplanten op het juiste moment en op de juiste plaatsen water. Zonder dat je er omkijken naar hebt. Jij kunt ondertussen zorgeloos van je tuin genieten, terwijl je ook nog water bespaart. De sproeiers hebben een royaal bereik van 360° rondom. Ze kunnen tot 16 m² of 35 m² border besproeien. Met de verlengbuizen stem je de sproeihoogte eenvoudig af op de hoogte van je tuinplanten of haag. De set is heel makkelijk uit te breiden.

Gebruik deze set in combinatie met een beregeningscomputer (niet meegeleverd) om je bloempotten automatisch van water te voorzien als jij op vakantie bent.

Belangrijkste productdetails

Eenvoudige installatie; plug 'n rain

Modulair: naar wens uit te breiden

Waterbesparing: op de juiste plek water geven

Tijd besparend: Genieten van andere dingen

Verkrijgbaar bij

Vind het dichtstbijzijnde verkooppunt >

Bekijk het blog-item over dit product


De druppelset is ook goed te combineren met

Beregeningscomputer

Breid je beregeningssysteem uit met een SummerRain besturingscomputer. Stel vooraf in op welke momenten je planten water krijgen. Ze krijgen dan steeds op de juiste tijd de juiste hoeveelheid water, ook als je niet thuis bent Bijkomend voordeel: water geven hoef je ook niet meer aan iemand anders te vragen.

Hoe werkt de installatie?

Met onze duidelijke installatievideo's is het aansluiten van je SummerRain beregeningssysteem zo gedaan!