Home > Assortiment > Druppelset borders & hagen

B1

Dicht bij de wortels water geven

Druppelset borders & hagen

De druppelslang heeft elke 30 cm een druppelaar. Leg de slang langs de wortels of graaf hem in. De druppelslang geeft je planten regelmatig een kleine hoeveelheid water. De gelijkmatige bewatering voorkomt verdamping en verspilling. Zo bespaar je tijd en water.

Omschrijving
Specificaties

Steeds de juiste hoeveelheid water 

Je border of haag krijgt vanzelf water, terwijl jij alle tijd hebt om zorgeloos van je tuin te genieten. De druppelslang heeft elke 30 cm een druppelaar. Samen geven de druppelaars je planten regelmatig een kleine hoeveelheid water. De gelijkmatige bewatering voorkomt verdamping en verspilling. Zo bespaar je tot wel 70% aan water. De druppelslang is er in twee lengtes: 25 of 50 meter en is eenvoudig in te korten. Leg hem op de grond, dicht bij de wortels van de planten of graaf hem in. O ja, installeren is heel eenvoudig!

Gebruik deze set in combinatie met een beregeningscomputer (niet meegeleverd) om je bloempotten automatisch van water te voorzien als jij op vakantie bent.

Belangrijkste productdetails

Eenvoudige installatie; plug 'n rain

Modulair: naar wens uit te breiden

Waterbesparing: op de juiste plek water geven

Tijd besparend: Genieten van andere dingen

Verkrijgbaar bij

Vind het dichtstbijzijnde verkooppunt >

Bekijk het blog-item over dit product


De druppelset is ook goed te combineren met

Beregeningscomputer

Breid je beregeningssysteem uit met een SummerRain besturingscomputer. Stel vooraf in op welke momenten je planten water krijgen. Ze krijgen dan steeds op de juiste tijd de juiste hoeveelheid water, ook als je niet thuis bent Bijkomend voordeel: water geven hoef je ook niet meer aan iemand anders te vragen.

Hoe werkt de installatie?

Met onze duidelijke installatievideo's is het aansluiten van je SummerRain beregeningssysteem zo gedaan!