Home > Blogs

Lees alles over beregening

Alle blogs en berichten

Groene tuin, toch weinig werk? Zo doe je dat

Een prachtig groene, duurzame en gezonde tuin zonder dat je er bergen werk aan hebt. Onmogelijk? Nee hoor. Check deze tips!

Beregeningssystemen: waterzuinig en superhandig

Een beregeningssysteem bewatert planten, de haag en het gazon automatisch en bespaart tot 70% water. Ontdek hoe makkelijk het is!

5 tips voor een groene tuin zonder veel werk

Een schitterende tuin vol bloeiende planten. Kan dat ook zonder dat je er veel werk aan hebt? Jazeker! Check deze tips maar.

Zo sproei je de tuin bij een hittegolf

Hoe voorkom je dat jouw tuin een dorre woestijn wordt, zonder dat je steeds weer in de brandende hitte aan de slag moet?

Sproeien: hoe wil de haag het graag?

Voor de heg komt de juiste manier van water geven er best wel op aan. Hoe houd je jouw haagplanten gemakkelijk groen en gezond?

Bevochtig je borders én bespaar water

In deze droge zomer verdorren jouw planten snel. Ze willen constant water, maar er is een watertekort. Zo los jij dit dilemma op.

Zonder veel gedoe een tuin vol groen!

Hoe zorg jij met minimaal onderhoud voor een prachtige tuin met gezonde planten, struiken en borders vol groen en kleur? Dit moet je weten.

Water besparen moet. Dit is dé oplossing

Help, Nederland droogt uit! Water besparen wordt een must. Ontdek hoe je bij het sproeien van je tuin een zee van water bespaart en waarom je voor een beregeningssysteem moet kiezen!

Droogte? Zo verzorg je jouw gazon goed

Onze droge zomers kunnen een dorre boel van je gazon maken. Ontdek hoe je het in tijden zonder regen prachtig diepgroen houdt!

Foto 730x455

Start nu met onze keuzehulp

Ontdek in 1 minuut welke oplossing het beste bij jou past