Professionele beregening voor iedereen

Zakelijk

Word SummerRain dealer!

De producten van SummerRain zijn exclusief verkrijgbaar bij winkels en webshops voor tuinen, doe-het-zelfzaken en technische groothandels. Professionele kwaliteit wordt gemakkelijk bereikbaar voor jouw consument. Een groeimarkt met interessante kansen! Ook dealer worden van SummerRain? We geven je graag een vrijblijvende presentatie.

Voor gemakkelijk en duurzaam tuinieren

SummerRain beregeningssystemen staan voor gemak en oog voor milieu en klimaat. Ze zijn geschikt voor grote en kleine tuinen, balkons, gazons, hagen en groenpartijen. Je kunt jouw klant nu een betaalbaar beregeningssysteem van professionele kwaliteit bieden. Iedereen kan gemakkelijk zelf een SummerRain systeem op maat installeren. SummerRain voorkomt waterverspilling en draagt bij aan een goede verzorging van groen. Kortom, ook een product dat helpt om te verduurzamen.

Wat klanten zeggen over SummerRain

Belangrijke informatie over
summerrain en het assortiment

Het SummerRain assortiment is zorgvuldig samengesteld door de specialisten van Jarola. Met 50 jaar ervaring in de water-, lucht- en elektrasector is er voldoende kennis aanwezig om voor elke tuin een passende beregening samen te stellen. Hierdoor is het assortiment van SummerRain ook volledig en compleet. Er is speciaal vanuit het oogpunt van de consument gedacht om hen professionele kwaliteit op een gemakkelijke wijze te bieden. Simpel en duidelijk in elkaar te zetten, om iedere tuinsituatie voldoende water te geven. De SummerRain sets zijn helemaal geschikt gemaakt voor de moderne stadstuin. Voor grotere en meer complexe tuinen en parken leveren wij je graag maatwerk, neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Neem direct contact met ons op

Bel ons op 0523-687520

zakelijk@summerrain.nl

Herman helpt
u graag verder

Meer Informatie

* Verplichte velden